Alumnes de Blanquerna exploren les innovadores instal·lacions esportives del CEM CAN FELIPA

El passat dijous 16 de novembre, un grup d’alumnes del Seminari d’Innovació Esportiva de la carrera de Gestió Esportiva de la Universitat Blanquerna va viure una experiència enriquidora amb la seva visita a les instal·lacions del CEM CAN FELIPA.

Innovació i Tecnologia al Servei de l’Esport:

Durant la seva estada de prop de dues hores, els alumnes van tenir l’oportunitat d’explorar diferents aspectes del CEM CAN FELIPA. Pilar Lameca, Responsable de Fitness Hub i Tecnologia de Sala, Gilbert Ramírez, Responsable del Sistema Nagi, juntament amb l’equip de direcció, van guiar-los a través de la implementació del Segell de Qualitat de COPLEFC, destacant els programes amb garantia que defineixen l’excel·lència del centre.

Sistema Nagi i Fitness Hub:

També van compartir amb els alumnes els secrets del sistema Nagi i Fitness Hub, que es converteixen en pilars fonamentals per garantir la seguretat a la piscina i millorar l’experiència del client durant els entrenaments. X-biodi, una innovació implementada al centre, també va ser destacada per la seva contribució a aquesta experiència integral.

La visita dels alumnes de Blanquerna al CEM CAN FELIPA no només va proporcionar una oportunitat única per aprendre sobre les pràctiques exemplars del centre, sinó que també va demostrar com la col·laboració entre institucions educatives i instal·lacions esportives contribueix al creixement i la preparació dels futurs gestors esportius. La Fundació Poblenou 1924 aplaudeix aquest intercanvi formatiu i desitja als alumnes èxit en les seves futures carreres.