NAGI, innovació tecnològica a la piscina del CEM Can Felipa

Des del CEM Can Felipa estem constantment pensant en com millorar i aportar als nostres usuaris/àries una millor experiència dins de les nostres instal·lacions. És per això que us presentem Nagi, la tecnologia que aportarà una seguretat extra a les nostres piscines i revolucionarà els vostres entrenaments dins de l’aigua.

Quins avantatges proporciona Nagi Smartpool?

Amb Nagi Smartpool incorporem un petit dispositiu que va subjecta a les ulleres o casquet del nadador i que, combinat amb la piscina mapejada, ens ofereix dos grans avantatges:

NagiGuard, un plus de seguretat

La seva tecnologia antiofecs, connecta els nedadors directament amb el socorrista. Aquest, rep una notificació en temps real si algú se submergeix a l’aigua més temps de l’establert, aconseguint així una actuació més ràpida i eficaç.

Això proporciona més seguretat, tranquil·litat i prevenció.

NagiGo, més qualitat en els entrenaments

Centrat en els teus objectius i augmenta el teu nivell, que el sistema Nagi s’encarrega d’informar-te dels llargs, el ritme, la distància, el temps mitjà… des de la pantalla instal·lada a la piscina.

Gràcies a la recollida de dades  i visualització dels resultats en temps real, només haureu de gaudir de l’entrenament i assolir els vostres reptes. 

Com utilitzo el sistema Nagi?

El seu funcionament és d’allò més senzill:

  1. Agafa el “tag” que trobaràs a l’entrada de la piscina.
  2. Fixa’t en el número que té indicat, ja que serà el teu indicador.
  3. Polsa una vegada per activar el sistema de seguretat, i una segona vegada per comptabilitzar el teu entrenament.
  4. Col·loca’l a la tira de les teves ulleres o casquet de bany (sempre de forma lateral).
  5. Ja estàs llest per nadar sense preocupar-te i amb més seguretat.
  6. Quan hagis acabat retorna el teu “tag”.

Amb la implementació del sistema Nagi a la piscina del CEM Can Felipa, obtindrem una piscina molt més segura i més còmode pels nostres usuaris/àries.

Ens convertim així, en la primera piscina de Catalunya que implementa aquest innovador sistema que inicia el camí de la digitalització de les piscines.