El Centre Esportiu Municipal Can Felipa està ubicat al cor del barri Poblenou, al districte de Sant Martí. Juntament amb el Centre Cívic ocupa una construcció recuperada d’una antiga fàbrica de seda de finals del segle XIX.

Aquest edifici fou cedit al barri per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de dur a terme la pràctica esportiva i com a punt de trobada del veïnat, tot exercint diverses activitats de diferent àmbit. És així com CEM Can Felipa porta més de 20 anys al servei de l’esport i del ciutadà.

Les seves instal·lacions disposen de més de 3000 metres quadrats destinats a l’esport. En el seu programa d’actuació es troba qualsevol resposta a les necessitats de totes les persones, des dels nadons fins a la gent gran. Una gran inversió econòmica ha reformat tots els espais garantint el millor servei. El seu col·lectiu humà, fa possible que s’estableixi una relació molt càlida i propera amb l’usuari. És per tot això que aquest poliesportiu té un protagonisme especial a Poblenou.

Amb una piscina gran i una piscina petita, ideal per a poder practicar la natació des de qualsevol edat i qualsevol mena d’estils. Són totalment climatitzades i interiors, cosa que a més, en facilita la seva pràctica durant tot l’any. A més, també tenim un sauna on poder-se relaxar fàcilment i una cabina d’uva.

Un dels nostres espais és una sala de fitness i de peses, per tal de poder treballar de manera localitzada qualsevol part del cos i poder així gaudir d’un cos tonificat i saludable. Aquesta sempre compta amb la presència d’un entrenador físic, cosa que us ajuda també a poder respondre tots els dubtes que tingueu i poder anar perfeccionant dia a dia.

Si t’agrada l’entrenament en grup, comptem amb dues sales on tenen lloc les diferents classes dirigides que ofereix el centre amb els seus instructors respectius: bodypump, ioga, pilates, Fitbox, spinning, zumba, etc.

La presència d’un espai funcional també amplia el ventall de pràctica esportiva que es pot dur a terme al centre. I també disposem del solàrium.

Finalment, tenim un espai dedicat al benestar i a la salut, on diferents professionals del món de la fisioteràpia, de l’estètica i de la nutrició venen a completar l’experiència dins del nostre centre esportiu i ajudar-vos així a mimar-vos i cuidar-vos sempre que vulgueu.

OCUPACIÓ ZONA D’AIGÜES