El CEM Can Felipa compta amb diferents cursets de natació durant tot l’any, aptes per a tots els nivells I per a totes les edats.

Cursos de natació anuals:

Al CEM Can Felipa trobareu tot un ventall de cursets de natació adreçat a totes les edats i nivells. En els nostres cursos podreu assolir des de la familiarització amb el medi fins a cursos de domini i perfeccionament dels estils. Els cursos anuals de natació comencen a l’octubre i duren fins al mes de juny.

Per a nadons

Els cursos de natació són una eina molt útil en el desenvolupament del nadó. Les sessions tenen com a objectiu el treball de la motricitat, la relaxació i l’entrenament dels reflexos innats que té el nadó (natatori, reflex de moro…). Amb l’ajuda dels pares i un tècnic especialitzat, es realitzen exercicis amb material flotant i lúdic a la piscina poc fonda.

Es fan diferents grups per edats: de 6 a 12 mesos, d’1 a 2 anys i de 2 a 3 anys. El calendari és trimestral i cada sessió dura 30 minuts.

Per a infants

Cursets destinats a nens i nenes on es treballen en diferents grups reduïts segons edats i nivells. Els nivells van des de la iniciació o adaptació al medi fins a l’aprenentatge i perfeccionament dels diferents estils. La durada de la sessió és de 45 minuts.

El primer dia del curset es fa una prova de nivell a cada alumne per tal de determinar el grup més adequat per a cadascú. L’activitat, es fa, segons el cas, a la piscina petita o a la piscina gran. En cada grup hi han uns objectius marcats diversos: control de l’apnea, flotació, propulsió de peus, tècniques d’estils, entre d’altres.

Per a adults:

Majors de 16 anys. Hi ha diferents nivells, tant per aquells que s’inicien com per aquells que el seu objectiu és perfeccionar. Les sessions també són de 45.

– Grups d’iniciació per a aquells que necessiten una adaptació al medi, tenen por a l’aigua, mai han fet un curset o es troben insegurs.

– Grups de manteniment i perfeccionament amb un cert nivell, on volen començar a treballar la mecànica d’estils.

– Cursets de natació per a Gent Gran: sessions destinades per a persones majors de 60 anys.

Cursets de natació intensius d’estiu.

Els cursos de natació intensius d’estiu es duen a terme durant els mesos de juliol, agost i setembre. El període d’inscripció comença a mitjans del mes de maig, en funció de les vacances de Setmana Santa escolars (sempre també avisem amb temps sobre els dies exactes via xarxes i correu electrònic per a aquells que ja han estat inscrits en altres cursets).

Diferents nivells i horaris en funció de l’edat i del nivell (introducció al medi aquàtic i/o tecnificació). Inscripcions obertes fins a ocupar totes les places.

Consulta tota la informació dels Cursets Intensius Estiu 2023

Horaris i tarifes de la Temporada 2023-2024 aquí.

Normativa per participants dels Cursets de Natació. La podeu consultar aquí.

Renovacions temporada anterior aquí.

Per qualsevol consulta truca’ns al 933 086 095 o envia’ns un e-mail a canfelipa@canfelipa.com.