L’oferta d’activitats dirigides al nostre centre és molt variada i comprèn activitats tant a terra com a l’aigua.

N’hi ha per a tots els gustos, des de més intenses a més suaus, d’exercicis més cardiovasculars, d’exercicis de tonificació, per adults, gent gran i per joves.
Comptem amb diferents activitats dirigides aquàtiques, ideals per a millorar també en aquest medi i poder gaudir de tots els beneficis que aporta practicar esport dins de l’aigua.

A continuació, farem una breu explicació sobre de què tracta cadascuna:

Pilates Iniciació

Sistema d’entrenament basat en la concentració, la fluïdesa del moviment, la precisió i la respiració adaptat per principiants. Activitat que permet una millora postural i del to muscular.

Fit Cross

Activitat que engloba diferents exercicis d’alta intensitat, tant de força com cardiovasculars, per treballar tots els grups musculars. El seu objectiu principal és potenciar la condició física.

Hiit Pilates

Activitat dinàmica on connectem la metodologia pilates amb els intervals d’alta intensitat. Per a tonificar la musculatura, millorar la crema calòrica i guanyar flexibilitat i control corporal. 

Ioguilates

Mètode basat en la combinació de totes dues disciplines, compaginant exercicis estàtics de ioga, al costat d’uns altres molt més dinàmics de pilates.

Fit Box

Excel·lent combinació d’exercicis que deriva de les arts marcials i la boxa. Permet una millora integral de les capacitats físiques: força, resistència, coordinació i equilibri.

GC 30’

Activitat de treball localitzat. Està destinada a tonificar i definir els glutis i  les cames en format de 30 minuts.

Zumba +60

Coreografia de Zumba tradicional, on s’adapta la intensitat dels exercicis, perquè les persones grans, principiants o altres persones de mobilitat reduïda puguin practicar-ho sense cap risc de lesió.

Fit Run

Activitat que es realitza a l’exterior on es combina córrer i exercicis funcionals. 

Condicionament Funcional

Activitat destinada a la millora general de la condició física mitjançant la varietat de material i d’exercicis funcionals.

Spinning

Activitat que es realitza en una bicicleta estàtica, dirigida per un instructor que marca la cadència i la intensitat del pedaleig al ritme de la música.

Pilates

Sistema d’entrenament basat en la concentració, la fluïdesa del moviment, la precisió i la respiració. Activitat que permet una millora postural i del to muscular.

Fit Pilates

Els cinc pilars del Pilates (treball de centre, força, equilibri, correcció postural i respiració) s’uneixen a la disciplina del fitness per crear una sessió intensa on reforçar el nostre cos i preparar-lo per al nostre dia a dia.

Tonificació

Sessió dedicada a millorar el to muscular del cos mitjançant exercicis fàcils i segurs utilitzant material molt divers.

Zumba

Entrenament complet que combina tots els elements del condicionament físic; treball cardiovascular i muscular, equilibri i flexibilitat, a partir de la realització de coreografies amb música de ritmes llatins.

ABD 25′

Sessions de treball de la musculatura de la faixa abdominal. Augmenta la tonicitat dels teus abdominals i prevé els dolors d’esquena amb aquesta sessió de 25 minuts.

TRX

Entrenament funcional en suspensió que utilitza el teu propi pes com a resistència. millora la teva condició física d’una forma ràpida i segura.

GAC

Activitat de treball localitzat. Està destinada a tonificar i definir els glutis, els abdominals i les cames.

HIIT

Model d’entrenament on es treballa alternant intervals de moderada intensitat amb intervals d’alta intensitat. Es realitzen exercicis cardiovasculars i de força, amb materials i amb el propi pes corporal.

BodyPump

Sessió coreografiada on es treballen diferents grups musculars amb l’ajuda de barres i discos que s’adequa al nivell de cada persona.

Stretching

Sessió d’estiraments, suaus i progressius, que milloren la flexibilitat i l’elasticitat. Ajuda a prevenir lesions i molèsties musculars.

Tot esquena

Sessió en grup que combina el treball de tonificació, el reforç de l’esquena i tota la musculatura implicada, amb exercicis d’elasticitat i flexibilitat. Indicat principalment per prevenir o alleugerar els problemes d’esquena.

Ioga

Sessió físic-mental que millora la flexibilitat, la respiració, capacitat d’equilibri físic, emocional i mental, mitjançant postures i tècniques de relaxació.

Tai-Txi

Activitat que combina moviments pausats, suaus i coordinats, amb tècniques de respiració i autocontrol. millora el sistema nerviós, i l’estat físic i mental.

Txi-Kung

Anomenat el ioga xinès, engloba exercicis corporals, estiraments, respiració i concentració mental. És un mètode de curació integral cos-ment.

Dance Tono

Activitat que combina la fusió de ball coreografiat al so de ritmes com salsa, electro latino, samba, etc. I exercissis específics per enfortir la musculatura del cos.

Fit Ioga

Activitat física intensa que combina seqüències i postures de ioga amb moviments de fitness, amb l’objectiu d’equilibrar cos i ment.

Hipopressius

Tècnica que redueix el perímetre i tonifica la zona abdominal, millorant la teva postura i el sòl pelvià. Molt indicat per a la prevenció d’hèrnies i dolors i reforç d’esquena.

Slow Ioga

Activitat de ioga enfocada a estirar el cos, relaxar la ment, guanyar mobilitat articular i alliberar tensions. Moviments acompanyats amb la respiració per a millorar la nostra energia vital. 

Fit Circuit

Entrenament en circuit a la sala de Fitness.

Forma Total +60

Activitat destinada a millorar la salut i la condició física obtenint així una alta qualitat de vida.

Hipo Stretching

Sessió que comença amb tècniques de hipopressius i acaba amb una sèrie d’estiraments, suaus i progressius, que milloren la flexibilitat i l’elasticitat. Ajuda a prevenir lesions i molèsties musculars combinada.

AquaGim

Classe d’exercicis que es realitzen a la piscina petita al ritme de la música.

AquaExtrem

Entrenament que es desenvolupa a la piscina petita al ritme
de la música treballant moviments i exercicis intensos per desenvolupar
la força musular, la velocitat i la resistència.

AquaPilates

Activitat cardiovascular amb senzilles coreografies que combina moviments d’aeròbic, ritmes llatins i internacionals amb la resistència que ofereix l’aigua.

AquaFitness

Activitat de 45′ de durada en la que es combinen exercicis dins i fóra del medi aquàtic. Entrenament d’intensitat mitja-alta amb moviments funcionals, treballant la flexibilitat, tonificació i força.

AquaHiit

Model d’entrenament dins de l’aigua on es realitzen exercicis combinant intervals d’intensitat moderada i alta. Molt recomanat per objectius de pèrdua de pes. El treball dins de l’aigua permet reduir l’impacte a les articulacions. Es realitzen exercicis cardiovasculars i de força, amb materials i amb el propi pes corporal.

Aquagim +60

Classe d’exercicis que es realitzen a la piscina petita al ritme de la música.

Aquamater

Sessions adreçades a dones embarassades. Es treballa la musculatura pèlvica, reforçant l’esquena i activant el sistema circulatori. Està recomanada des del primer mes de l’embaràs, ja que beneficia també al nadó.

Horaris de les activitats per consultar aquí.

Per qualsevol consulta truca’ns al 933 086 095 o envia’ns un e-mail a canfelipa@canfelipa.com