Envia'ns un missatge

Nom (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Assumpte

Missatge

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de GESTIÓ, ASSESSORAMENT I CONSULTORIA DE L’ESPORT S.L. amb C.I.F. i domicili social situat en Pl. Josep Maria Huertas Claveria, 1, 08005 de Barcelona, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès.
En compliment amb la normativa vigent, GESTIÓ, ASSESSORAMENT I CONSULTORIA DE L’ ESPORT S.L. , informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.
GESTIÓ, ASSESSORAMENT I CONSULTORIA DE L’ ESPORT S.L., informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que GESTIÓ, ASSESSORAMENT I CONSULTORIA DE L’ ESPORT S.L. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes se suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de les mateixes, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic canfelipa@canfelipa.com.

Li informem també que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: canfelipa@canfelipa.com

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

L'usuari declara haver llegit la clàusula anterior i estar d'acord amb la mateixa.

CEM Can Felipa

On som?

CEM Can Felipa es troba a Pl. Josep Maria Huertas Claveria, 1
08005 BCN Districte de Sant Martí
Tel. 933 086 095 Fax. 933 071 004

Com arribar-hi?

Metro: Línia 4 (groga), Parada: POBLENOU
BUS: 7, 36, 40, 42, 71, 92, 141 i 192
Tram: TramBesòs T4, Parada: PERE IV