El servei d’entrenador personal té a com objectiu poder atendre de manera totalment personalitzada els usuaris i les usuàries i que rebin ajuda per part del professional del CEM Can Felipa per tal d’aconseguir:

  • Coneixement: és la millor manera de treure partir a l’esforç que suposa un entrenament.
  • Varietat: diversitat en els mètodes d’entrenament per aconseguir els resultats esperats.
  • Motivació: augmenta el teu rendiment i les ganes d’entrenar.
  • Seguretat: disminueix el risc de lesions amb un control continu de la teva postura i de la manera que es du a terme l’exercici.
  • Compromís: disciplina i constància assegurada.
  • Resultats: assoleix els reptes esportius de manera garantida en el mínim temps possible, seguint els consells I assessorament.

TIPUS D’ENTRENAMENTS PERSONALS:

Entrenador personal estàndard
Aconsegueix els objectius amb els nostres entrenadors personals. Els millors professionals per ajudar-te d’una manera segura, variada i motivant per tal d’aconseguir les teves metes: pèrdua de pes, augment de massa muscular, modelatge corporal, flexibilitat, entre d’altres.

Entrenador personal aquàtic
Aprofita al màxim els avantatges del mitjà aquàtic, millora la teva tècnica i el teu rendiment cardiovascular i muscular, estilitza la figura o aprèn a nedar amb els consells i supervisió total dels nostres entrenadors.

L’esport és una part vital de mantenir-se sa i en forma. Moltes persones que viuen o treballen a Poblenou opten per anar al gimnàs per millorar la seva salut i condició física. Si bé fer exercici per tu mateix pot ser beneficiós, treballar amb un entrenador personal pot augmentar significativament els teus resultats i benestar general.

La teva salut és un actiu preuat, i treballar amb un entrenador personal és una inversió en el teu futur. A més de guiar-te en els teus exercicis, un entrenador personal et proporcionarà orientació nutricional i motivació per ajudar-te a arribar als teus objectius més ràpidament.

Així que, no dubtis a consultar un entrenador personal i comença el teu viatge cap a una vida més saludable i en forma.

Entrenador personal