Una petita entrevista per conèixer una mica més la Mar, la nutricionista del centre

Quina formació tens? 

Estic graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona. També estic graduada en Ciències Biomèdiques, per la mateixa universitat, i tinc també un màster en Neurociències.

Per què vas triar el món de la nutrició? 

Durant els meus anys de formació dins de l’àmbit de les Ciències de la Salut m’he adonat que la nutrició és un element molt important dins de la nostra societat. Una bona alimentació és el pilar fonamental per tal de tenir un estil de vida saludable i, per tant, per millor la qualitat de vida en un futur.

Per tot això, vaig decidir especialitzar-me en Nutrició Humana i així poder transmetre els meus coneixements i la meva passió per la dietètica i poder ajudar les personas a millorar la seva alimentació.

Què pots aportar als nostres abonats i abonades?

La meva intenció és guiar, acompanyar i motivar els abonats mitjançant una bona educació nutricional, per tal que aconsegueixin uns hàbits alimentaris saludables i equilibrats. Sense perdre de vista que tot això s’ha d’adaptar a les necessitats i als objectius de cada persona.

Què t’agrada fer en el teu temps lliure?

Els meus dos grans hobbies són l’esport, principalment el fitness, i la cuina, sobretot la reposteria en la seva versió més saludable.

També tinc interès pel cinema, pel teatre i la gastronomia, entre moltes altres coses.

Quin és el teu plat preferit? 

Un dels plats que més m’agrada és el peix al forn (com ara el llobarro, la orada o el salmó), amb una base de patates i una bona ració de verdures variades.

Tot i que de manera esporàdica també m’agrada gaudir d’ous ferrats amb patates fregides, d’una hamburguesa o una pizza. A més, aquests i molts altres plats, es poden menjar més freqüentment si es cuinen de manera saludable, ja que menjar sa no vol dir haver de renunciar a plats gustosos.

Com et definiries breument? 

M’agrada ser una persona oberta i pròxima a les persones. Tinc tendència a ser alegre i optimista. A més, diuen que sóc molt metòdica i responsable.