Prorroga Tancament Parcial – Fins al 7 de febrer

21 de gener 2021

PRÒRROGA TANCAMENT PARCIAL FINS AL 7 DE FEBRER

Segons ha comunicat la Generalitat de Catalunya, les restriccions s’amplien dues setmanes més, fins al 7 de gener. Els serveis continuen com fins ara. 

 
14 de gener 2021

PRÒRROGA TANCAMENT PARCIAL FINS AL 24 DE GENER

Segons ha comunicat la Generalitat de Catalunya durant el dia d’avui, 14 de gener, les restriccions s’amplien una setmana més, fins al 24 de gener. Els serveis continuen com fins ara.

 
5 de gener 2021

ENS TORNEN A TANCAR – PARCIALMENT –

Benvolguts/des

Lamentablement el nou any ens ha portat la loteria del PROCICAT i, ha tornat a caure en el sector esportiu. Una loteria del tot irracional, sense cap base científica i sense cap mirament ni empatia per part d’un grup de gent que segurament ni tenen ni volen tenir coneixement dels beneficis que provoca l’esport i l’activitat física en la societat. Hem demostrat ser centres segurs amb un índex de contagi molt inferior a qualsevol sector, ens hem aplicat i explicat una vegada i una altra, invertint en seguretat i en mitjans tant de traçabilitat, com de control dels aforaments, de neteja i renovació de la qualitat de l’aire… però un cop més ens toca rebre, us toca rebre a tots vosaltres com a usuaris i usuàries dels centres de forma incomprensible.

Ens tanquen parcialment alguns espais dels centres del 7 al 17 de gener.

Nosaltres continuarem lluitant i fent-vos costat, reivindicant que som un sector segur i necessari per a la millora de qualitat de vida de la societat.

Ens podran tancar una vegada darrere l’altra de forma capritxosa i arbitrària per justificar que fan quelcom, però mai podran doblegar l’esperit de la gent de l’esport i l’activitat física.

Com afecta aquest nou tancament?

 • La piscina romandrà oberta com fins ara en el mateix horari en exclusiva per a natació individual.
 • No es podran realitzar activitats de grup – cursets de natació o activitats dirigides –.
 • Els vestidors es podran utilitzar per als usuaris/es de piscina.
 • Les sales de fitness i sales d’activitats dirigides resten tancades durant aquests 10 dies. Podreu, però, continuar gaudint d’una àmplia oferta de classes en streaming i on-line a la qual abocarem més recursos en aquests dies. En breu us farem pública la parrilla d’activitats de la que disposareu.
 • El servei de fisioteràpia, bellesa i depilació làser continuaran funcionant com sempre. Podeu fer la vostra reserva.
 • El servei d’atenció al client continuaran a la vostra disposició.

Us volem agrair un cop més totes les mostres de suport que ens esteu fent arribar; que fan que la nostra ràbia i indignació davant mesures tan aleatòries i sense sentit es converteixin en rauxa per poder oferir-vos cada vegada un millor servei.

Si teniu qualsevol dubte feu-nos arribar les vostres consultes a canfelipa@canfelipa.com o a través de les nostres xarxes socials.

Ens veiem molt aviat.


NOS VUELVEN A CERRAR – PARCIALMENTE –

Estimados / as

Lamentablemente el nuevo año nos ha traído la lotería del PROCICAT y, ha vuelto a caer en el sector deportivo. Una lotería del todo irracional, sin ninguna base científica y sin ningún miramiento ni empatía por parte de un grupo de gente que seguramente ni tienen ni quieren tener conocimiento de los beneficios que provoca el deporte y la actividad física en la sociedad. Hemos demostrado ser centros seguros con un índice de contagio muy inferior a cualquier sector, nos hemos aplicado y explicado una y otra vez, invirtiendo en seguridad y en medios tanto de trazabilidad, como de control de los aforos, de limpieza y renovación de la calidad del aire… pero una vez más nos toca recibir, os toca recibir a todos vosotros como usuarios y usuarias de los centros de forma incomprensible.

Nos cierran parcialmente algunos espacios de los centros del 7 al 17 de enero.

Nosotros continuaremos luchando y apoyandoos, reivindicando que somos un sector seguro y necesario para la mejora de calidad de vida de la sociedad.

Nos podrán cerrar una y otra vez de forma caprichosa y arbitraria para justificar que hacen algo, pero nunca podrán doblegar el espíritu de la gente del deporte y la actividad física.

¿Cómo afecta este nuevo cierre?

 • La piscina permanecerá abierta como hasta ahora en el mismo horario en exclusiva para natación individual.
 • No se podrán realizar actividades de grupo – cursillos de natación o actividades dirigidas -.
 • Los vestuarios se podrán utilizar para los usuarios/as de piscina.
 • Las salas de fitness y salas de actividades dirigidas quedan cerradas durante estos 10 días. Podréis, sin embargo, continuar disfrutando de una amplia oferta de clases en streaming y online a la que daremos más recursos en estos días. En breve os haremos pública la parrilla de actividades de la que dispondréis.
 • El servicio de fisioterapia, belleza y depilación láser continuarán funcionando como siempre. Podéis hacer su reserva.
 • El servicio de atención al cliente continuarán a su disposición.

Os queremos agradecer una vez más todas las muestras de apoyo que nos estáis haciendo llegar; que hacen que nuestra rabia e indignación ante medidas tan aleatorias y sin sentido se conviertan en arrebato para poder ofreceros cada vez un mejor servicio.

Si tenéis cualquier duda mandarnos vuestras consultas a canfelipa@canfelipa.com o a través de nuestras redes sociales.

Nos vemos muy pronto.