Reobertura CEM Can Felipa 23 de novembre

Com molts ja sabeu reobrim la instal·lació a partir de dilluns 23 de novembre. Les condicions d’obertura amb les noves mesures aplicades són:

Horari del centre

 • L’horari d’obertura del centre de 6h a les 21:45h, però no es podrà accedir pasades les 21h. Recordeu que queda vigent el toc de queda i que s’ha d’estar a casa a les 22h.

Aforament i reserves

 • El centre estarà obert en un 30% del seu aforament.
 • Caldrà fer reserva per les activitats dirigides, tal com ja es feia abans del tancament. Consulta AQUÍ com es fan les reserves.
 • Podeu consultar en directe l’aforament de la sala de fitness i piscina a la nostra web.

Vestidors

 • Com la nostra instal·lació té piscina els vestidors estaran oberts, de totes maneres recomanem venir canviat de casa amb la roba de fer esport ja posada. 

Cursets de natació

 • Els cursets de natació també es reinicien dilluns 23. L’import cobrat dels dies no gaudits es descomptarà en el segon trimestre.

 

La resta de funcionament serà igual que abans del tancament.

 

Preguem la màxima responsabilitat individual pel bé de tothom com hem fet fins ara. Mantenir la mascareta posada en tots els espais obligatoris, i complint de totes les mesures d’higiene i seguretat establertes. 

Totes aquestes mesures estan exposades a possibles canvis i aclariments definitius que pugui fer la Generalitat de Catalunya.

També podeu consultar les mesures compensatòries dels dies no gaudits en aquest últim tancament en aquest enllaç: informació mesures compensatòries

[divider style=”divider1″ backtotop=”yes” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″]

INFORMACIÓN EN CASTELLANO

 

Como muchos ya sabéis reabrimos la instalación a partir del lunes 23 de noviembre. Las condiciones de apertura con las nuevas medidas aplicadas son:

Horario del centro

 • El horario de apertura del centro de 6h a las 21: 45h, pero no se podrá acceder pasadas las 21h. Recuerde que queda vigente el toque de queda y que hay que estar en casa a las 22h.

Aforo y reservas

 • El centro estará abierto en un 30% de su aforo.
 • Habrá que hacer reserva para las actividades dirigidas, tal como ya se hacía antes del cierre. Consulta AQUÍ como se hacen las reservas.
 • Puede consultar en directo el aforo de la sala de fitness y piscina en nuestra web.

Vestuarios

 • Como nuestra instalación tiene piscina los vestuarios estarán abiertos, de todos modos recomendamos venir cambiado de casa con la ropa de hacer deporte ya puesta.

Cursos de natación

 • Los cursillos de natación también se reinician Lunes 23. El importe cobrado de los días no disfrutados se descontará en el segundo trimestre.

El resto de funcionamiento será igual que antes del cierre.

 

Rogamos la máxima responsabilidad individual por el bien de todos como hemos hecho hasta ahora. Mantener la mascarilla puesta en todos los espacios obligatorios, y cumpliendo de todas las medidas de higiene y seguridad establecidas.

Todas estas medidas están expuestas a posibles cambios y aclaraciones definitivos que pueda hacer la Generalidad de Cataluña.

También puede consultar las medidas compensatorias de los días no disfrutados en este último cierre en este enlace: información medidas compensatorias