Renovació de places Cursets de Natació 2024-2025

Estem a les portes de finalitzar el curs de natació 2023-2024 a les instal·lacions del CENTRE ESPORTIU MUNICIPAL CAN FELIPA, el qual esperem que hagi estat ben fructífer per a tots vosaltres i hagi complert les vostres expectatives.

Estem preparant i programant els cursets de natació del curs vinent, 2024-2025, per la qual cosa necessitem ens confirmeu si esteu interessats a continuar amb nosaltres.

RENOVACIÓ I RESERVA DE PLACES

del 10 de juny al 14 de juliol

Per renovar i reservar la plaça, passeu per les nostres oficines en horari de dilluns a divendres de 6 a 23 hores, dissabtes de 8h a 19h i diumenges de 9h a 15h abans de la data límit indicada.

En cas de no confirmar la plaça, entendrem que no esteu interessats a continuar realitzant el curset, per la qual cosa la vostra plaça serà ocupada per un altre cursetista.

Tràmits:

  • OMPLIR EL FULL D’INSCRIPCIÓ i el full de protecció de dades que us donarem i lliureu-lo a la recepció del centre dins el termini establert.

Per a les renovacions  no cal aportar novament la documentació demandada en la inscripció inicial. 

  • FER EL PAGAMENT DE LA RESERVA (20% DEL COST TRIMESTRAL DE CADA CURSET).

Aquest import es descomptarà del primer pagament trimestral del curset.

Si finalment no es formalitza la plaça del curset amb el pagament del primer trimestre, el cost de la reserva es perdrà.

Per a qualsevol informació o aclariment en relació a aquests tràmits o sobre al nou curs, podeu dirigir-vos al nostre servei d’atenció al client en la recepció del centre o enviant un e-mail a canfelipa@canfelipa.com

Amb el desig que passeu unes bones vacances tot esperant retrobar-nos el curs vinent rebeu una cordial salutació de tot l’equip del CEM CAN FELIPA.