Noves handbikes al CEM Can Felipa

La SGEAF de la Generalitat de Catalunya cedeix 3 bicicletes de mà Handbikes pels programes socials de la nostra instal·lació.

El passat dijous 11 de gener de 2024 la SGEAF de la Generalitat de Catalunya va fer lliurament de 3 bicicletes de mà “HandBikes” al nostre centre esportiu, de la mà del seu representant territorial a Barcelona, el Sr. Josep March.

Aquestes 3 bicicletes adaptades a persones amb mobilitat reduïda venen a complementar el programa de la Tricicleta que realitzem al centre amb gran èxit dins el col·lectiu i permetran que persones amb lesió medul·lar (paraplegia i tetraplegia) puguin incorporar-se al nostre programa Ciclasalut.

A l’acte van assistir també el Sr. Cèsar León, principal impulsor del programa i lluitador incansable pels drets de les persones amb discapacitat i els membres de l’equip de direcció del CEM Can Felipa.

Esperem i desitgem que aquest petit pas serveixi per conscienciar encara més a les diferents institucions del país de la importància que té facilitar l’activitat física en general i promoure-la i donar suport en especial entre el col·lectiu de persones amb discapacitat.