Nova temporada 2022-2023

Comencem la nova temporada 2022-2023 amb novetats i més intensitat!

Comencem octubre amb molta energía, nous horaris per oferir-vos més servei i amb noves activitats dirigides! Mireu, mireu el que tenim!

A partir de dilluns 3 d’octubre!

NOVES ACTIVITATS

Fitbox

Excel·lent combinació d’exercicis que deriva de les arts marcials i la boxa. Permet una millora integral de les capacitats físiques: força, resistència, coordinació i equilibri.

Running

Entraments dirigits per un monitor de running que marca la intensitat i el ritme desplaçant-se per diferents espais propers al centre.

Ioguilates

Mètode basat en la combinació de totes dues disciplines, compaginant exercicis estàtics de ioga, al costat d’uns altres molt més dinàmics de pilates.

Iniciació al Fitness

Sessions on aprendràs els conceptes i moviments bàsics de Fitness. Clau per a interioritzar els aspectes tècnics que t’ajudaran a progressar amb total seguretat. Classes enfocades als joves que desitgen iniciar-se en el món del fitness.

Zumba +60

Coreografia de Zumba tradicional, on s’adapta la intensitat dels exercicis, perquè les persones grans, principiants o altres persones de mobilitat reduïda puguin practicar-ho sense cap risc de lesió.

I molt més!

Ja podeu consultar aquí els Horaris Temporada 2022-2023.