Marató per l’Emergència Climàtica

Un any més, ens sumem a la Marató per l’Emergència Climàtica de l’Ajuntament de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta edició és sensibilitzar en l’ús i el consum de l’energia i l’aigua.

Aquest any hi participen una vuitantena d’edificis i equipaments, i l’estalvi econòmic aconseguit es destinarà al Banc del Moviment. Servei municipal que ofereix articles de suport com cadires de rodes, crosses, caminadors, entre d’altres, a persones amb problemes de mobilitat, per totes les edats, per a residents a la ciutat.

Amb aquesta acció també volem posar el focus en la necessitat d’actuar davant la situació d’emergència climàtica en la qual ens trobem. El ritme de consum d’aigua i energia de la societat actual no és sostenible i té greus conseqüències per al conjunt del planeta. A través dels hàbits de consum d’aigua i energia, així com de generació i separació de residus, podem minimitzar la nostra contribució al canvi climàtic.

És per això que, el CEM Can Felipa hem decidit participar-hi de manera activa, no només tenint cura i controlant el nostre consum, sinó també informant i conscienciant als nostres treballadors i treballadores, tots els membres de l’equip i també els abonats i abonades.

Des del nostre equipament ens hem compromès a garantir i promoure un estil de vida saludable i sostenible; ser promotors del creixement econòmic sostenible, inclusiu i productiu; reduir el consum d’aigua i llum; potenciar el reciclatge i reutilitzar tot el que es pugui, entre altres coses.

Amb tot, el que volem fer és una crida per tal de poder comptar amb la vostra col·laboració, si parem atenció, cada petit gest pot ajudar a reduir la nostra petjada ambiental: reduint el consum de llum i aigua, animar a la gent a fer activitat esportiva, utilitzar de manera correcta els punts de recollida selectiva del centre, aportant idees i fent difusió del nostre programa.