L’IBE presenta els nous equipaments esportius al CEM Can Felipa.

El passat dimarts 11, l’IBE va escollir el CEM Can Felipa per la presentació dels projectes dels nous equipaments esportius per la ciutat de Barcelona.

Jaume Collboni, primer tinent d’alcaldia, i el regidor d’esports, David Escudé, han sigut els encarregats de la roda de premsa on han explicat el projecte de construcció de diversos equipaments i remodelació d’altres, que ja es troben en funcionament.

El projecte es divideix en dues fases. La primera contempla la remodelació del Centre Municipal de Vela i el Pavelló l’Illa i la construcció del Centre Esportiu Municipal La Sagrera i el Complex Esportiu Municipal Espronceda. Les obres es portaran a terme durant el 2023-24 i s’espera que les noves instal·lacions puguin posar-se en marxa al llarg del 2025.

La segona fase consistirà en la construcció del Centre Esportiu Municipal La Marina i el Pavelló Municipal Glòries i la reforma integral del Centre Esportiu Municipal Artesania, el Centre Esportiu Municipal Can Felipa i el Centre Esportiu Municipal Verneda.

L’ampliació del CEM Can Felipa comptarà amb una reforma integral de la zona d’aigües, amb una piscina de 33x25m. També es contemplen vestuaris exclusius, una nova grada i una zona de solàrium. La sala de fitness podrà arribar a duplicar la seva superfície, i també es vol aconseguir més espai per vestuaris i classes dirigides. Amb aquesta ampliació esperem arribar a ser el centre esportiu que el barri necessita.

Plànol presentat del nou projecte del CEM Can Felipa.

Jordi Homs, president del CN Poble Nou, ha acompanyat als visitants a veure la instal·lació i els ha explicat insitu les millores proposades per l’ampliació.

Podeu llegir la notícia completa al web de l’ajuntament.

També us deixem la notícia de BTV.