El Síndic de Greuges de Catalunya visita el CEM Can Felipa

El CEM CAN FELIPA ha estat aquest proppassat 10 d’octubre objecte de visita institucional per part de l’oficina de la Sindicatura de Greuges de Catalunya.


Fins al centre que gestiona la FUNDACIÓ POBLENOU 1924 s’han desplaçat el Sr. Jaume Saura – Adjunt general de l’oficina – i la Sra. María Trias – responsable de l’àrea social -. La trobada va comptar també amb la presència del Sr. Cèsar León – impulsor dels diferents programes adaptats a persones amb discapacitat al CEM CAN FELIPA – i de l’equip de direcció de la Fundació Poblenou 1924 i del CEM CAN FELIPA.


El motiu de la visita s’ha centrat a conèixer de primera mà per part de la Sindicatura l’experiència de les diferents usuàries i usuaris que participen en els programes que el Centre esportiu ofereix en el foment de l’activitat física adreçada a persones amb discapacitat física i intel·lectual i en el col·lectiu de dones de +70 anys, les quals han explicat com els ha millorat la qualitat de vida d’ençà que participen en aquests programes.


Cèsar ha agraït la bona predisposició que el regidor d’esports – Sr. David Escudé – ha mostrat en tot moment envers els programes desenvolupats i la gran tasca i sensibilitat i professionalitat demostrada tant per part dels rectors de la Fundació Poblenou 1924 com del diferent personal tècnic que desenvolupa les activitats.


El CEM Can Felipa compta actualment amb diferents projectes adaptats pioners que van des del TRICICLETA’t a l’Aquafitness Inclou passant per la dansa inclusiva o el gimnàsIN.


En paraules de la Sindicatura, aquesta ha quedat gratament sorpresa de la bona acollida dels programes així com dels resultats assolits, i han traslladat el ferm compromís en fomentar la difusió d’aquest model de treball a escala supramunicipal i d’aquesta manera facilitat l’accés a la pràctica esportiva de les persones amb discapacitat física i intel·lectual i dones +70a.


La visita ha finalitzat amb una breu passejada en companyia d’un dels grups fixos del projecte TRICICLETA’T.


Tots els participants han conclòs la jornada emplaçant-se al pròxim dia 3 de desembre per tal de commemorar el dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.