CURSETS NATACIÓ 2021/2022

Al setembre us podreu inscriure als nostres cursets de natació 2021/2022 per a totes les edats i nivells.

COM INSCRIURE’M??

Us detallem el calendari i normativa per a noves altes dels cursets de natació de la temporada 2021-22:

Calendari:

  • Dies 13, 14 i 15 de setembre entrega del número pel sorteig en horari d’obertura del centre (des de les 6:00 a les 23:00 h.). S’entregarà un número per cursetista i es demanaran les seves dades (nom i cognoms) per tal de portar un control del número assignat.
  • Dia 16 de setembre a les 11:00 h., sorteig públic del número de tall a la recepció del centre i distribució de les tandes d’inscripció en l’horari del dissabte per franges horàries. Publicació en el nostre Facebook. (http://www.facebook.com/CEMCanFelipa), web (www.canfelipa.com) i en l’entrada del centre del número i horaris per la vostra consulta. Ja podeu consultar els RESULTATS SORTEIG aquí.
  • Dia 17 de setembre (tarda) i 18 de setembre (matí i tarda), inscripcions de cursets per ordre a partir del número assignat en el sorteig i per assignació de dia i franja horària.

Normativa:

  • L’assignació d’un número pel sorteig no implica en cap cas tenir la plaça assegurada del grup de curset que es vulgui tramitar, és simplement una manera d’organitzar la inscripció d’aquests.
  • Només es podrà demanar un número per cursetista. Si el centre detecta qualsevol anomalia en aquest sentit, declararà nul·la la possible inscripció.
  • La inscripció es farà per rigorós ordre del número assignat en el sorteig, si en el moment que toqui la tramitació de la inscripció no es troba la persona amb el número corresponent, perdrà la tanda i haurà de fer la inscripció un cop finalitzats tots els números que faltin.
  • Amb el número del sorteig s’entregarà també el full d’inscripció que haureu de portar omplert el dia de la inscripció amb la documentació i fotocòpies que es demanin en aquest.
  • El centre es reserva el dret d’anul·lar qualsevol grup si no s’arriba a un mínim d’inscripcions.

El servei pot ser modificat o cancel·lat per causes o circumstàncies derivades de la Covid.

Per a qualsevol informació o aclariment en relació al calendari, normativa del procediment i/o nou curs, podeu dirigir-vos al nostre servei d’atenció al client en la recepció del centre o enviant un e-mail a canfelipa@canfelipa.com.