FESTES DE MAIG 2024

Gaudeix de les Festes de Maig al Poblenou amb Activitats Familiars i Zumba a CEM Can Felipa

Aquest maig, celebra amb nosaltres les festes del Poblenou amb activitats especials pensades per a tota la família! Uniu-vos a CEM Can Felipa per un matí ple d’energia i diversió. T’esperem amb dues activitats especials que faran d’aquesta festa un record inoblidable per a grans i petits.

DIUMENGE 19 DE MAIG – Plaça Josep Mª Huertas Claveria

11:00h – Jocs per a Infants i Famílies. Comença el dia amb una sessió vibrante de jocs dissenyats per a infants i famílies. És l’oportunitat perfecta per passar un temps de qualitat en família, gaudint de l’aire lliure i de les activitats divertides que hem preparat. No necessites reserva, simplement vine amb ganes de passar-ho bé!

12:00h – Masterclass de Zumba. Després dels jocs, augmenta el ritme amb la nostra Masterclass de Zumba. Aquesta classe és perfecta per a tots els que vulguin ballar al ritme de la música més animada. Recorda: és necessari fer reserva prèvia a través de la nostra web per garantir la teva plaça.

A CEM Can Felipa estem compromesos a crear un espai on tothom pugui gaudir i exercitar-se.

Anima’t a participar en aquestes activitats úniques durant les festes de maig. T’esperem per compartir aquest dia especial amb nosaltres!

*En cas de pluja us informarem dels possibles canvis a través de les nostres xarxes socials i/o la nostra web.