El CEM Can Felipa signa conveni amb la Iowa State University dels Estats Units

El CEM Can Felipa segueix innovant cada dia amb la finalitat de poder oferir, cada vegada més, un servei de qualitat i anar millorant diàriament. És per això que dins de la seva millora constant, ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat Iowa State University, dels Estats Units, amb l’objectiu de poder aplicar noves tècniques i nous models dins de la seva oferta d’activitat física.

Dins d’aquest conveni de col·laboració, el nostre equip comptarà amb Riley Deboest, durant aquests mesos de juny i juliol al nostre centre. Riley és una alumna d’últim curs de Iowa State University i està desenvolupant un programa de Kinesiologia, com a suport als programes d’entrenament personal que al CEM Can Felipa oferim.

La Kinesiologia és la disciplina que estudia el comportament muscular del cos humà, tractant temes del sistema neuromuscular i esquelètic i el moviment del cos humà en general. Combina l’estudi dels components biològics del moviment humà, tenint en compte d’altres aspectes com l’anatòmic, el fisiològic, el bioquímic i el biomecànic. També estudia la relació entre la qualitat del moviment humà i la salut global de l’organisme humà.

Riley treballa lligada al departament d’activitat física, de la mà del nostre coordinador Xavi Almoril, però en estreta relació amb d’altres departaments, com ara tècnics de sala i aquàtics, entrenadors personals, dietètica i fisioteràpia, en un projecte que estem ben segurs que tant els treballadors, l’equip com els usuaris i les usuàries en podran gaudir dels seus beneficis.