El CEM Can Felipa s’apunta a la Marató per l’Emergència Climàtica amb l’Agenda 2030

Aquest divendres dia 31 de gener, comença la Marató per l’Emergència Climàtica, on més de 70 edificis i equipaments municipals de Barcelona hi participen, durant tot el mes de febrer del 2020.

L’objectiu d’aquesta tercera edició de la Marató per l’Emergència Climàtica és conscienciar sobre la necessitat de reduir el consum d’energia, gas i aigua, així com millorar la gestió de residus i fomentar el verd. Aquest any es destinarà l’estalvi econòmic aconseguit a projectes d’horts socials en cobertes municipals.

És per això que, el CEM Can Felipa ha decidit participar-hi de manera acitva, no només tenint cura i controlant el seu consum, sinó també informant i conscienciant els seus treballadors i treballadores, tots els membres de l’equip i també els abonats i abonades.

Per fer-ho, el CEM Can Felipa ha près com a mesura informativa l’Agenda 2030, que és resultat d’un gran acord que van assolir, el 25 de setembre de 2015, els 193 estats membres de les Nacions Unides.

Aquesta es basa en 17 objectius de desenvolupament sostenible que tenen incidència en els camps ambiental, social, econòmic i institucional. I és per això que, com a entitat activa en temes socials, volem donar impuls, aprofitant la Marató per l’Emergència Climàtica, a molts dels 17 objectius i donar visibilitat al programa de l’Agenda 2030 dins del nostre col·lectiu.

És per això que, des del CEM Can Felipa ens hem compromès a garantir i promoure un estil de vida saludable i sostenible; propulsar la igualtat de gènere i empoderar les dones; ser promotors del creixement econòmic sostenible, inclusiu i productiu; reduir el consum d’aigua i llum; potenciar el reciclatge i reutilitzar tot el que es pugui, entre d’altres coses.

Amb tot, el que volem fer és una crida per tal de poder comptar amb la vostra col·laboració, amb petits gestos que acaben sempre sumant: reduint el consum de llum i aigua, animar a la gent a fer activitat esportiva, utilitzar de manera correcte els punts de recollida selectiva del centre, aportant idees i fent difusió del nostre programa.

Pots llegir tota la informació completa aquí.