Celebra el Dia Internacional del Ioga amb activitats especials al CEM Can Felipa

Aquest 20 i 21 de juny, vine a celebrar el Dia Internacional del Ioga amb nosaltres al CEM Can Felipa. Hem preparat dues activitats especials per connectar amb el teu interior i gaudir dels beneficis del ioga durant el solstici d’estiu. No et perdis aquestes oportunitats úniques de practicar ioga amb instructors experts i en un ambient inspirador.

📅 Dijous, 20 de juny

🕘 Hora: 21:30h – 23:00h

📍 Espai: Sala 1

Uneix-te a la nostra pràctica especial “Salutació a la Lluna” per celebrar el solstici d’estiu. Aquesta sessió està dissenyada per ajudar-te a abraçar la teva energia femenina i recarregar les teves bateries. Porta roba blanca i prepara’t per una nit màgica sota la lluna.

Una nit perfecta per començar l’estiu amb força i harmonia. Vine i forma part de la nostra constel·lació!

📅 Divendres, 21 de juny

🕛 Hora: 12:00h – 13:30h

📍 Espai: Sala 1

Celebra el Dia Internacional del Ioga amb una masterclass especial impartida per Jorge Moreno. Aquesta sessió està oberta a tots els nivells i se centrarà en la pràctica de diverses asanas per millorar la teva flexibilitat, força i benestar general.

No et perdis aquesta oportunitat de practicar ioga en comunitat i sota la guia d’un expert. Aquesta sessió és ideal per relaxar-te i revitalitzar-te en ple migdia.

No deixis escapar aquestes activitats especials per al Dia Internacional del Ioga. Reserva la teva plaça a través de l’app i uneix-te a nosaltres per a aquestes sessions úniques que prometen una experiència enriquidora i revitalitzant.