Descobreix el teu potencial amb la Valoració Funcional del CEM Can Felipa

Des del CEM Can Felipa estem emocionats d’anunciar la incorporació d’un nou servei exclusiu per als nostres membres: la Valoració Funcional Biody Xpert. Aquest servei avançat està dissenyat per ajudar-te a conèixer millor el teu cos i optimitzar el teu pla d’entrenament.

Què és la Valoració Funcional?

La valoració funcional és un mètode simple, no invasiu i de resultats immediats, realitzat per tècnics de la nostra sala de fitness. A través d’una pinça col·locada al turmell, aquesta tecnologia avançada analitza la composició corporal completa, proporcionant dades crucials com l’Índex de Massa Corporal (IMC), hidratació, qualitat de l’esquelet, volum de massa muscular, i volum de greix.

Els nostres tècnics et guiaran en la lectura i interpretació dels resultats, que gràcies al seu format visual i senzill, es poden entendre fàcilment sense coneixements previs.

Beneficis del Servei

Aquest servei et permet:

  • Avaluar l’equilibri corporal.
  • Identificar objectius específics com guanyar massa muscular o perdre greix.
  • Fer seguiment dels progressos del teu entrenament.
  • Rebre els resultats directament al teu e-mail per a consulta contínua.

Com reservar?

Simplement accedeix a la nostra app, activitats, reserva valoració, selecciona el dia i l’hora que més et convinguin, i reserva la teva cita amb un dels nostres tècnics.

Freqüència recomanada

Recomanem realitzar aquesta valoració una vegada al mes per mantenir un control efectiu sobre el teu progrés.

Consideracions importants

La valoració no és adequada per a dones embarassades ni persones amb dispositius electrònics com marcapassos.

A CEM Can Felipa, el teu benestar és la nostra prioritat. No esperis més per descobrir com pots millorar la teva salut i el teu rendiment físic a través de la nostra nova Valoració Funcional!