Cursets de Natació Intensius Estiu 2024

Descobreix els Cursets de Natació Intensius d’Estiu a CEM Can Felipa per a totes les edats!

Aquest estiu, CEM Can Felipa t’ofereix la millor opció per aprendre i perfeccionar les teves habilitats aquàtiques amb els nostres cursets de natació intensius. Disponibles per a infants, adults i gent gran, els nostres cursos estan dissenyats per adaptar-se a cada nivell i edat, des de principiants fins a natació avançada.

Amb horaris flexibles i preus competitius, proporcionem l’oportunitat perfecta perquè famílies, joves i adults aprofitin l’estiu per augmentar la seva seguretat a l’aigua, millorar la tècnica i gaudir de l’activitat física en un ambient segur i divertit.

Consulta el calendari i normativa d’inscripcions i experimenta els beneficis de la natació aquest estiu. No importa la teva edat o nivell, a CEM Can Felipa tenim un curs per a tu. 

CALENDARI:

  • Dies 21 i 22 de maig entrega del número pel sorteig en horari d’obertura del centre (des de les 6:00 a les 21:00 h.). S’entregarà un número per cursetista i es demanaran les seves dades (nom i cognoms) per tal de portar un control del número assignat.
  • Dia 23 de maig a les 11:00 h., sorteig públic del número de tall a la recepció del centre i distribució de les tandes d’inscripció en l’horari del dissabte per franges horàries. Publicació en el nostre Facebook, Instagram i web i en l’entrada del centre del número i horaris per la vostra consulta.
  • Dia 25 de maig inscripcions per ordre a partir del número assignat en el sorteig i per assignació de franja horària.

NORMATIVA :

  • L’assignació d’un número pel sorteig no implica en cap cas tenir la plaça assegurada del grup de curset que es vulgui tramitar, és simplement una manera d’organitzar la inscripció d’aquests.
  • Només es podrà demanar un número per cursetista. Si el centre detecta qualsevol anomalia en aquest sentit, declararà nul·la la possible inscripció.
  • La inscripció es farà per rigorós ordre del número assignat en el sorteig, si en el moment que toqui la tramitació de la inscripció no es troba la persona amb el número corresponent, perdrà la tanda i haurà de fer la inscripció un cop finalitzats tots els números que faltin.
  • Amb el número del sorteig s’entregarà també el full d’inscripció que haureu de portar omplert el dia 25 amb la documentació i fotocòpies que es demanin.
  • El centre es reserva el dret d’anul·lar qualsevol grup si no s’arriba a un mínim d’inscripcions.

Qualsevol dubte sobre el calendari o normativa de tot el procediment, demaneu més informació a la recepció del centre o per mail a canfelipa@canfelipa.com.