Cursets de Natació Intensius Estiu 2022

Un estiu més gaudirem dels cursets de natació intensius.

A continuació trobareu el folletó informatiu i el calendari i normativa de les inscripcions.

GRUPS, HORARIS I PREUS:

CALENDARI:

  • Dies 23, 24 i 25 de maig entrega del número pel sorteig en horari d’obertura del centre  (des de les 6:00 a les 21:00 h.). S’entregarà un número per cursetista i es demanaran les seves dades (nom i cognoms) per tal de portar un control del número assignat.
  • Dijous 26 de maig a les 11:00 h., sorteig públic del número de tall a la recepció del centre i distribució de les tandes d’inscripció en l’horari del dissabte per franges horàries.Publicació en el nostre Facebook (http://www.facebook.com/CEMCanFelipa), web (www.canfelipa.com) i en l’entrada del centre del número i horaris per la vostra consulta.
  • Dissabte 28 de maig inscripcions per ordre a partir del número assignat en el sorteig i per assignació de franja horària.

NORMATIVA :

  • L’assignació d’un número pel sorteig no implica en cap cas tenir la plaça assegurada del grup de curset que es vulgui tramitar, és simplement una manera d’organitzar la inscripció d’aquests.
  • Només es podrà demanar un número per cursetista. Si el centre detecta qualsevol anomalia en aquest sentit, declararà nul·la la possible inscripció.
  • La inscripció es farà per rigorós ordre del número assignat en el sorteig, si en el moment que toqui la tramitació de la inscripció no es troba la persona amb el número corresponent, perdrà la tanda i haurà de fer la inscripció un cop finalitzats tots els números que faltin.
  • Amb el número del sorteig s’entregarà també el full d’inscripció que haureu de portar omplert el dia 28 amb la documentació i fotocòpies que es demanin.
  • El centre es reserva el dret d’anul·lar qualsevol grup si no s’arriba a un mínim d’inscripcions.

Qualsevol dubte sobre el calendari o normativa de tot el procediment, demaneu més informació a la recepció del centre o per mail a canfelipa@canfelipa.com.