Cursets de Natació 2024-2025

Al setembre del 2024, inicia un any ple d’activitat aquàtica a CEM Can Felipa amb els nostres cursets de natació per a totes les edats i nivells. Situat al cor de Poblenou, oferim un programa complet dissenyat per fomentar l’aprenentatge i el perfeccionament de la natació en un ambient segur i divertit.

GRUPS, HORARIS I PREUS:

Troba l’opció que millor s’ajusta a les teves necessitats amb la nostra àmplia gamma de grups i horaris flexibles, a més de preus competitius que fan que l’aprenentatge de la natació sigui accessible per a tothom.

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

La inscripció pels nostres cursets és simple i estructurada, començant amb la distribució de números per a un sorteig el dia 2 de setembre. Aquest procediment garanteix una inscripció justa i organitzada per a totes les famílies i participants. Segueix els passos detallats en el nostre calendari d’inscripció i assegura’t de no perdre la teva plaça!

CALENDARI:

  • Dies 2, 3 i 4 de setembre entrega del número pel sorteig en horari d’obertura del centre (des de les 6:00h a les 23:00h.). S’entregarà un número per cursetista i es demanaran les seves dades (nom i cognoms) per tal de portar un control del número assignat.
  • Dia 5 de setembre a les 11:00h., sorteig públic del número de tall a la recepció del centre i distribució de les tandes d’inscripció en l’horari del dissabte per franges horàries. Publicació a les nostres xarxes socials, web i en l’entrada del centre del número i horaris per la vostra consulta.
  • Dies 6 de setembre (tarda) i 7 de setembre (matí i tarda), inscripcions de cursets per ordre a partir del número assignat en el sorteig i per assignació de dia i franja horària.

NORMATIVA I MÉS INFORMACIÓ

  • L’assignació d’un número pel sorteig no implica en cap cas tenir la plaça assegurada del grup de curset que es vulgui tramitar, és simplement una manera d’organitzar la inscripció d’aquests.
  • Només es podrà demanar un número per cursetista. Si el centre detecta qualsevol anomalia en aquest sentit, declararà nul·la la possible inscripció.
  • La inscripció es farà per rigorós ordre del número assignat en el sorteig, si en el moment que toqui la tramitació de la inscripció no es troba la persona amb el número corresponent, perdrà la tanda i haurà de fer la inscripció un cop finalitzats tots els números que faltin.
  • Amb el número del sorteig s’entregarà també el full d’inscripció que haureu de portar omplert el dia de la inscripció amb la documentació i fotocòpies que es demanin en aquest.
  • El centre es reserva el dret d’anul·lar qualsevol grup si no s’arriba a un mínim d’inscripcions.

Per més detalls sobre el procés d’inscripció, normativa i qualsevol dubte, no dubteu a contactar-nos directament a canfelipa@canfelipa.com o visitar la recepció del centre.

Prepareu-vos per a un any ple d’energia, diversió i aprenentatge aquàtic a CEM Can Felipa.