Comunicat Passaport Covid-19

IMPORTANT! Es demanarà a partir de divendres 3 de desembre.

La Generalitat ha dictaminat que és necessari el passaport Covid-19 per accedir a la sala de fitness i a les activitats dirigides dels centres esportius.

El CEM Can Felipa intentarà que aquesta mesura afecti el menys possible als usuaris a l’hora de gaudir del seu espai d’esport i salut. Us preguem que us descarregueu o imprimiu el certificat Covid-19 i el porteu, juntament amb el DNI. L’haureu de mostrar abans d’accedir a la sala de fitness o a les sales d’activitats dirigides al tècnic/a perquè ho validi.

  • Ni per entrar a la instal·lació, ni per accedir a la piscina o vestidors es demanarà el certificat.
  • L’ús de la mascareta i la resta de mesures de protecció dins la instal·lació continuen vigents.
  • Cal demostrar amb DNI – NIE que és el titular del QR emès.
  • D’aquesta condició estan exonerades les persones menors de 12 anys.
  • Tampoc estan sotmesos a aquest fet l’esport federat.

En cas de no tenir passaport covid, si la persona titular disposa d’una prova diagnòstica negativa realitzada en les últimes 72 hores en el cas de les proves RT-PCR, i en les últimes 48 hores en el cas dels tests d’antígens (certificat de prova diagnòstica).

Tanmateix, com centres esportius que promouen la salut dels ciutadans i ciutadanes, i com a sector amb entorns segurs que acompleix totes les normatives existents, distància, mascareta, traçabilitat, higiene, i ara passaport Covid-19; ens oposem a aquesta nova mesura presa pel govern de la Generalitat per ser discriminatòria amb altres sectors, capritxosa pel que fa a la seva aplicació i sense cap rigor científic i que a més, ens fa servir, sota l’amenaça de sancions, a fer de policies dels nostres conciutadans i conciutadanes.