Comunicat (COVID-19)

Ateses les darreres informacions sobre el coronavirus que estan apareixen en els mitjans, volem informar-vos que, avui dia (matí del dimecres 11 de març de 2020), CEM Can Felipa manté sense cap tipus d’alteració tant les seves activitats com el seu horari de funcionament habitual.

Així mateix, i en la necessitat de vetllar per la seguretat dels nostres treballadors/es, i dels usuaris del centre; estem en permanent contacte amb les administracions públiques i les autoritats sanitàries competents per, quan elles ho assenyalin i ho considerin, procedir de la manera indicada seguint les seves instruccions.

Per aquest motiu, en el moment en què la situació evolucioni de manera diferent o tinguem algun comunicat oficial, us informarem de forma immediata.

Tanmateix us demanem el màxim de col·laboració i implicació en el cumpliment de les mesures d’higiene contemplades a la normativa; com l’ús de la tovallola a la sala de fitness i activitats, el rentat freqüent de mans i en general tota la normativa del centre en matèria d’higiene i salubritat.

Preguem que us mantingueu pendents d’aquestes possibles modificacions durant les pròximes hores, per poder estar convenientment informats/des de qualsevol afectació.

La direcció