COMUNICAT (COVID-19) Actualitat

A causa de la situació provocada per l’expansió del Coronavirus, i a fi de garantir la màxima seguretat dels ciutadans, l’Institut Barcelona Esports (Ajuntament de Barcelona) ha ordenat el tancament de tots els Centres Esportius Municipals de Barcelona fins nou avís.

Durant els dies en què el CEM Can Felipa romangui tancat seguirem atents a l’evolució dels esdeveniments, a les directrius de l’administració i organismes competents, i anirem informant de les novetats que hi pugui haver a través del web (http://www.canfelipa.com) i de les xarxes socials (@cemcanfelipa).

L’equip de CEM Can Felipa seguirà treballant més que mai durant aquests dies.

Si teniu qualsevol dubte estarem atenent totes les vostres qüestions que ens pugueu fer arribar des del departament d’Atenció al client a través del mail canfelipa@canfelipa.com.

Per altra banda, no girarem cap rebut fins que la instal·lació no reobri les seves portes. Així mateix, en els pròxims dies us informarem de les mesures de compensació d’aquests dies de març que la instal·lació ha estat tancada.

Agraïm la comprensió i l’exemplar comportament dels nostres treballadors/res i abonats/des davant l’excepcional situació sanitària i social en què ens trobem.

Moltes gràcies.

Equip CEM Can Felipa
Barcelona, 13 de març de 2020.

 


 

Debido a la situación provocada por la Expansión del Coronavirus, ya fin de garantizar la máxima seguridad de los Ciudadanos, el l’Institut Barcelona Esports (Ajuntament de Barcelona) ha ordenado el cierre de todos los Centros Deportivos Municipales de Barcelona hasta nuevo aviso .

Durante a los días en que el CEM Can Felipa permanezca cerrado seguiremos atentos a la evolución de los acontecimientos, a las directrices de la administración y organismos competentes, y iremos informando de las novedades que pueda haber a través de la web (http : // www.canfelipa.com) y de las redes sociales (@cemcanfelipa).

El equipo de CEM Can Felipa seguirá trabajando más que nunca durante estos días.

Si tenéis cualquier duda estaremos atendiendo todas vuestras dudas que nos podáis hacer llegar desde el departamento de Atención al cliente a través del mail canfelipa@canfelipa.com.

Por otra parte, no giraremos ningun recibo hasta que la instalación no reabra sus puertas. Así mismo, os  informaremos de las medidas de compensación de estos días de marzo que la instalación ha permanecido cerrada.

Agradecemos la comprensión y el ejemplar comportamiento de nuestros trabajadores/as y abonados/as ante la excepcional situación sanitaria y social en la que nos encontramos.

Muchas gracias.

Equipo CEM Can Felipa
Barcelona, ​​13 de marzo de 2020.