CEM Can Felipa guardonat a la II Jornada de Bones Pràctiques de GESTIONA

El passat 15 de maig de 2024, CEM Can Felipa va ser guardonat a la II Jornada de Bones Pràctiques de GESTIONA, organitzada per l’Associació de gestors d’instal·lacions esportives públiques de Catalunya (Gestiona).

Segon Premi per la Implantació de la Tecnologia NAGI

El nostre centre va rebre el segon premi pel projecte d’implantació de la tecnologia NAGI, una innovadora solució antiaofec que transforma la piscina en una instal·lació intel·ligent. Aquesta tecnologia representa un avanç significatiu en la seguretat i la qualitat dels nostres serveis aquàtics.

Reconeguts al Costat de Projectes Excel·lents

En aquesta jornada, el Grup Égora va obtenir el primer premi amb el seu projecte d’eficiència energètica i de producció energètica, mentre que la Fundació Claror va ser reconeguda amb el tercer premi per la seva proposta d’economia circular, reutilitzant materials com la roba esportiva i les lonas publicitàries per crear nous productes de merchandising.

Un Esdeveniment Inspirador

L’acte va tenir lloc a l’Euncet Business School, situada al Campus Barcelona Can Dragó, i va comptar amb la participació de 190 persones. Es van presentar un total de 28 bones pràctiques en set àrees de treball diferents: direcció de centres i productes, màrqueting i captació de clients, tecnologia, gestió de recursos humans, economia-financera, manteniment i responsabilitat social corporativa.

El jurat estava format per destacats professionals del sector: María Ángeles de Santiago (Management around Sports), Miquel Romero (Club Excelencia en Gestión) i Nestor Vilella (Esport i Gestió).

Un Impuls a la Cultura de Compartir Coneixement

El president de Gestiona, Josep Viladot, va destacar l’èxit de la jornada i la importància de la cultura de compartir experiència i coneixement dins de l’associació.

Aquest reconeixement ens motiva a continuar treballant amb la mateixa il·lusió i dedicació per seguir innovant i millorant la gestió dels nostres centres esportius.