Can Felipa, el cor esportiu del Poblenou

Fa molt de temps que com a grup estem lluitant per ampliar i millorar les instal·lacions del CEM Can Felipa. És per aquest motiu que hem iniciat una campanya on el que sol·licitem és aquesta ampliació d’espai al mateix edifici de Can Felipa.

Entre algunes de les accions, la primera és una recollida de signatures dirigida a l’Ajuntament de Barcelona.

El Club Natació Poblenou, entitat quasi centenària al barri, vol que el cor esportiu dels veïns i veïnes bategui ben fort. Ara més que mai, el Club us necessita!

Signa aquesta petició i ajuda’ns a convertir Can Felipa en un centre de referència d’esport, salut, benestar i cohesió social.

També podeu compartir l’enllaç https://chng.it/4Gttzh42GS i ajudar-nos a obtenir més suport.

Moltes gràcies.


Can Felipa, el corazón deportivo del Poblenou

Hace mucho de tiempo que como grupo estamos luchando para ampliar y mejorar las instalaciones del CEM Can Felipa. Es por este motivo que hemos iniciado una campaña donde lo que solicitamos es esta ampliación de espacio en el mismo edificio de Can Felipa.

Entre algunas de las acciones, la primera es una recogida de firmas dirigida al Ayuntamiento de Barcelona.

El Club Natació Poblenou, entidad casi centenaria en el barrio, quiere que el corazón deportivo de los vecinos y vecinas lata muy fuerte. Ahora más que nunca, el Club os necesita!

Firma esta petición y ayúdanos a convertir Can Felipa en un centro de referencia de deporte, salud, bienestar y cohesión social.

También podéis compartir el enlace https://chng.it/4Gttzh42GS y ayudarnos a obtener más apoyo.

Muchas gracias.