CALENDARI I NORMATIVA DEL SORTEIG DEL NÚMERO D’INSCRIPCIÓ PER A NOVES ALTES CURSETS DE NATACIÓ 2020-21

A continuació us detallem el calendari i normativa per a noves altes dels cursets de natació de la temporada 2020-21:

CALENDARI:

  • Dies 14, 15 i 16 de setembre entrega del número pel sorteig en horari d’apertura del centre (des de les 6:00 a les 23:00 h.). S’entregarà un número per cursetista i es demanaran les seves dades (nom i cognoms) per tal de portar un control del número assignat.
  • Dia 17 de setembre a les 11:00 h., sorteig públic del número de tall a la recepció del centre i distribució de les tandes d’inscripció en l’horari del dissabte per franges horàries. Publicació en el nostre Facebook (http://www.facebook.com/CEMCanFelipa), web (canfelipa.com) i en l’entrada del centre del número i horaris per la vostra consulta.
  • Dia 19 de setembre, inscripcions per ordre a partir del número assignat en el sorteig i per assignació de franja horària.

 

NORMATIVA :

  • L’assignació d’un número pel sorteig no implica en cap cas tenir la plaça assegurada del grup de curset que es vulgui tramitar, és simplement una manera d’organitzar la inscripció d’aquests.
  • Només es podrà demanar un número per cursetista. Si el centre detecta qualsevol anomalía en aquest sentit, declararà nul·la la possible inscripció.
  • La inscripció es farà per rigorós ordre del número assignat en el sorteig, si en el moment que toqui la tramitació de la inscripció no es troba la persona amb el número corresponent, perdrà la tanda i haurà de fer la inscripció un cop finalitzats tots els números que faltin.
  • Amb el número del sorteig s’entregarà també el full d’inscripció que haureu de portar omplert el dia 19 amb la documentació i fotocòpies que es demanin en aquest.
  • El centre es reserva el dret d’anul·lar qualsevol grup si no s’arriba a un mínim d’inscripcions.
  • El servei pot ser modificat o cancel·lat per causas o circumstàncies derivades del Covid-19.

 

Qualsevol dubte sobre el calendari o normativa de tot el procediment, demaneu més informació a la recepció del centre.

Informació i horaris Cursets de Natació Temporada 2020-2021 aquí.

Ja podeu consultar la Normativa d’accés i funcionament Cursets de Natació durant la pandèmia Covid-19 AQUÍ