CALENDARI I NORMATIVA DEL SORTEIG DEL NÚMERO D’INSCRIPCIÓ PER A NOVES ALTES CURSETS DE NATACIÓ 2019-20

Per tal de millorar el procés d’inscripció als cursets de natació de temporada i evitar així les molestes i llargues cues que altres anys s’han format i patit durant el dia designat a tal efecte, aquest any encetem una nova forma de fer les inscripcions. Esperem que aquest nou procediment sigui del tot beneficiós i més còmode per a tots vosaltres.

A continuació us detallem el seu calendari i normativa:

CALENDARI:

Dies 9, 10 i 12 de setembre entrega del número pel sorteig en horari d’apertura del centre (des de les 6:00 a les 23:00 h.). S’entregarà un número per cursetista i es demanaran les seves dades (nom i cognoms) per tal de portar un control del número assignat.

Dia 13 a les 11:00 h., sorteig públic del número de tall a la recepció del centre. Publicació en el nostre Facebook (http://www.facebook.com/CEMCanFelipa), web (www.canfelipa.com) i en l’entrada del centre del número per la vostra consulta.

Dia 14 des de les 16:00 a 19:00 h., inscripcions per ordre a partir del número assignat en el sorteig. (Per exemple si el número del sorteig és el 124, les inscripcions començaran per aquell mateix número fins a arribar al darrer número entregat i posteriorment se seguirà pel número 1).

 

NORMATIVA :

– L’assignació d’un número pel sorteig no implica en cap cas tenir la plaça assegurada del grup de curset que es vulgui tramitar, és simplement una manera d’organitzar la inscripció d’aquests.

– Només es podrà demanar un número per cursetista. Si el centre detecta qualsevol anomalía en aquest sentit, declararà nul·la la possible inscripció.

– La inscripció es farà per rigorós ordre del número assignat en el sorteig, si en el moment que toqui la tramitació de la inscripció no es troba la persona amb el número corresponent, perdrà la tanda i haurà de fer la inscripció un cop finalitzats tots els números que faltin.

– Amb el número del sorteig s’entregarà també el full d’inscripció que haureu de portar omplert el dia 14 amb la documentació i fotocòpies que es demanin en aquest.

 

Qualsevol dubte sobre el calendari o normativa de tot el procediment, demaneu més informació a la recepció del centre.