Cada Gota d’Aigua Resta!

El CEM Can Felipa, com a membre de Gestiona, l’Associació Catalana d’Entitats de gestió d’instal·lacions esportives públiques, s’ha unit a la campanya “Cada gota d’aigua resta!” per promoure l’estalvi d’aigua. Aquesta iniciativa, motivada per la greu sequera que afecta la disponibilitat d’aigua, busca sensibilitzar als abonats i abonades sobre la importància de l’ús responsable de l’aigua.

Durant la presentació de la campanya al Poliesportiu Municipal de l’Espanya Industrial, el president de Gestiona, Josep Viladot, va explicar les diverses mesures d’estalvi implementades als centres, com sistemes d’aigua calenta instantània, polsadors manuals, regulació de la pressió, limitació del cabal d’aigua i sistemes ultraviolats de neteja en piscines.

A més, per fomentar l’estalvi d’aigua en els domicilis dels abonats, es regalaran 1000 dosificadors que permeten reduir el consum d’aigua en les dutxes fins a 9 litres per minut. La campanya també inclou accions de sensibilització a través de materials gràfics i difusió en mitjans de comunicació i xarxes socials.

Al CEM Can Felipa, com a part activa de Gestiona, estem plenament compromesos en l’adopció de pràctiques sostenibles per a la gestió d’aigua. Aquest compromís es manifesta en la nostra participació activa en iniciatives com la campanya ‘Cada gota d’aigua resta!’, amb l’objectiu de contribuir significativament a la sostenibilitat ambiental i assegurar un servei de qualitat als nostres usuaris.