Informació General

El titular del lloc web www.canfelipa.com és FUNDACIÓ POBLENOU 1924, amb NIF G-67415802 i domicili a Avinguda Litoral Mar 86-96, 08005, BARCELONA, (Barcelona). L’entitat es troba inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya número 3134 amb data 18 de juliol de 2019.

Per tal que l’ús de la pàgina web s’ajusti als criteris de transparència, claredat i senzillesa, FUNDACIÓ POBLENOU 1924 informa a l’usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre aquest Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebut i solucionat contactant amb FUNDACIÓ POBLENOU 1924 a través de la direcció de correu electrònic: canfelipa@canfelipa.com.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts que es mostren a la pàgina web, i en especial els dissenys, textos, imatges, logotips, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’ús industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d’autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d’informació excepte en cas que hi hagi l’autorització prèvia del titular, FUNDACIÓ POBLENOU 1924. Tot i així, l’usuari podrà utilitzar informació facilitada per gestionar la seva comanda o les dades de contacte corresponents.

Enllaços

FUNDACIÓ POBLENOU 1924 no assumeix la responsabilitat sobre els enllaços cap a altres pàgines web que s’hi poden incloure, ja que no té cap control sobre aquestes, per tant l’usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que es regeixin en aquestes mateixes.