Al nostre centre, a més a més de tenir les classes dirigides per adults, també oferim un programa d’activitats dirigides destinades a infants i joves, adaptant les classes dirigides a les seves habilitats i a les seves necessitats.

Les activitats que fem són les següents:

Gimnàstica Esportiva

Sessió de gimnàstica composta pel treball d’exercicis de flexibilitat, equilibri, salts i girs per la millora de les capacitats físiques bàsiques dels participants.

Aquaesport

Activitat on es realitzen jocs aquàtics que tenen com a objectiu l’aprenentatge d’habilitats dins de l’aigua (immersions, salts, flotació…). (calen nocions mínimes de flotació).

Boot Camp +14

Entrenament en grup, a l’aire lliure, on es realitzen circuits d’exercicis de diferents intensitats, al voltant d’una estructura o box. Els nivells d’intensitat dels exercicis s’adeqüen a cada participant, això permet que tothom compleixi el seu objectiu. És un entrenament insuperable per a desenvolupar les capacitats físiques en general: resistència cardiovascular, força, flexibilitat, potència, velocitat, equilibri, precisió, coordinació…

Zumba Kids

Sessions de balls per infants planificades sobre la base de les coreografies dels adults. En aquestes sessions els participants aprenen a poc a poc els diferents passos que conformen una coreografia, utilitzant diferents mètodes com el joc i elements d’exploració i coneixement del moviment corporal.

Fit Jove

Sessió d’iniciació al món del fitness a càrrec d’un tècnic. En aquestes sessions els participants coneixeran com fer servir correctament cada màquina i els aspectes tècnics de la posició corporal i la regulació del pes i estiraments de cada múscul treballat.

GAC

Activitat de treball localitzat. Està destinada a tonificar i definir els glutis, els abdominals i les cames.

Iniciació al Rugby

Introducció al rugby i als seus valors com a esport: respecte, humilitat, compromís i passió, mitjançant exercicis i formes jugades adequades per a totes les edats.

Jocs de tot tipus

Activitat on es motiva el propi joc de l’infant, la imaginació i creativitat.

Psicomotricitat

Activitat que té per objectiu millorar el comportament i habilitats motrius dels infants mitjançant exercicis i circuits que potencien diferents moviments.

Cardio Training

Treball cardiovascular a l’aire lliure amb exercicis que engloben la motricitat innata de l’ésser humà (córrer, saltar, caminar…). Diverteix-te mentre fas un entrenament cardiovascular diferent.

Tot esport

Sessions variades per introduir i practicar qualsevol esport. Ajuda a crear vincles emocionals, fomenta les relacions, aporta valors i millora el desenvolupament físic i psíquic del nen.

Training Kids

Activitat d’iniciació del treball muscular i la consciència del propi cos a partir d’exercicis funcionals. Es potencia l’elasticitat i es millora la resistència i força muscular.

Zumba

Entrenament complet que combina tots els elements del condicionament físic: treball cardiovascular i muscular, equilibri i flexibilitat, a partir de la realització de coreografies amb música de ritmes llatins.

Bye Cel·lulitis

Entrenament d’última generació, centrat en els paràmetres que incideixen ee la reducció de la cel·lulitis. Realitzaràs exercicis localitzats i de mínim impacte, per reduir la cel·lulitis localitzada, en mans d’un professional que et guiarà en tot moment a aconseguir l’objectiu desitjat a les zones del teu cos que més necessites fer incidència.

Horaris de les activitats per franjes horàries i per edats aquí.

Protocol per participants de les Activitats Extraescolars al CEM Besòs 2020/2021. El podeu consultar aquí.

Autorització de sortida perquè el vostre fill/a marxi sol després de l’activitat aquí.

Per qualsevol consulta truca’ns al 934 626 670 o envia’ns un e-mail a informacio@cembesos.com