25 anys fent Can Felipa

El passat dissabte 12 de novembre vam homenatjar la fidelitat de més d’un centenar d’abonats i abonades que fa més de 25 anys, fins i tot 50, que ens acompanyen.

Això dona una dimensió del que som i del que formem tots plegats conjuntament. Can Felipa en molts aspectes s’ha convertit en una petita família on a més de fer esport i salut, celebrem la vida plegats i gaudim del dia a dia.

Vam comptar amb la presència del regidor d’esports David Escudé i la presidenta del districte Marilén Barceló, entre altres personalitats i consellers del districte.

És un orgull i un honor haver pogut celebrar aquest esdeveniment. Si hem arribat fins aquí, ha estat gràcies a tots vosaltres i al fantàstic equip que cada dia fa possible que sentiu el CEM Can Felipa com la vostra segona llar.

Gràcies a tots els que vau assistir i vau fer que el dia fos tota una celebració que no oblidarem. I gràcies especialment a Joaquim Ripoll Pellisa pels seus més de cinquanta anys i estar al nostre costat una vegada més.

Els que no vau poder assistir, podeu passar per la recepció del centre i recollir un obsequi que tenim per vosaltres.

Us deixem un petit recull d’imatges i un vídeoresum de la jornada. Esperem que us agradi.

Podeu gaudir de totes les fotografies en el següent enllaç: https://bit.ly/25anysfentCanFelipa

Vídeo

COL·LABORADORS

Donar les gràcies especialment als col·laboradors que ens han recolzat en aquesta iniciativa:

MATRIX

Matrix, la marca de fitness comercial líder mundial, que ofereix tota mena de solucions integrals i amb visió de futur.

SANITAS POBLENOU

Sanitas Poblenou, especialistes en salut. Assegurances de salut i serveis mèdics i assistencials, per a la millora de la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones.