Cursets de natació

cursos natacio can felipaAl CEM Can Felipa trobareu tot un ventall de cursets de natació adreçat a totes les edats i nivells. En els nostres cursos podreu assolir des de la familiarització amb el medi fins a cursos de domini i perfeccionament dels estils.

També oferim als nostres usuaris tot un seguit d’activitats aquàtiques dirigides pels nostres tècnics especialistes. Aquestes són: Aquamater, Aquagim, Aquadep i Aquatono.

Cursets per a NADONS (de 6 mesos a 3 anys)

Activitat conjunta entre pare/mare i fill que es desenvolupa a la piscina petita i té com a objectiu familiaritzar-se per primera vegada amb el medi aquàtic. La sessió té una durada de 30 minuts. on es realitzen diferents exercicis d’adaptació al medi amb l’ajuda de material auxiliar adequat.

Cursets INFANTILS (de 3 a 14 anys)

Cursets destinats a nens i nenes on es treballen en diferents grups reduïts segons edats i nivells. Els nivells van des de la iniciació o adaptació al medi fins a l’aprenentatge i perfeccionament dels diferents estils. La durada de la sessió és de 45 minuts.

El primer dia del curset es fa una prova de nivell a cada alumne per tal de determinar el grup més adequat per a cadascú. L’activitat, es fa, segons el cas, a la piscina petita o a la piscina gran. En cada grup hi han uns objectius marcats diversos: control de l’apnea, flotació, propulsió de peus, tècniques d’estils, entre d’altres.

Cursets per a ADULTS i GENT GRAN (a partir dels 16 anys)

Grups d’iniciació per a aquells que necessiten una adaptació al medi, tenen por a l’aigua, mai han fet un curset o es troben insegurs.

Grups de manteniment i perfeccionament amb un cert nivell, on volen començar a treballar la mecànica d’estils.

– Cursets de natació per a Gent Gran: sessions destinades per a persones majors de 60 anys.

Activitats dirigides aquàtiques per a adults (a partir dels 16 anys)

Totes les sessions tenen una durada de 45 minuts.

Aquamater: Activitat dirigida adreçada per a dones embarassades. En aquestes sessions es treballa la condició física en general amb l’objectiu de fer més suau i fàcil l’embaràs.

Aquagim: Activitat dirigida desenvolupada a la piscina petita al ritme de la música. L’objectiu és treballar tot el cos mitjançant diferents exercicis la tonificació, la resistència i l’elasticitat. Degut a que els exercicis es realitzen en el medi aquàtic, el risc de lesions es molt menor i les articulacions pateixen molt menys. És aconsellat per a gent gran.

Aquadeep: Activitat dirigida que es desenvolupa en la piscina fonda. L’objectiu és millorar la condició física en general mitjançant diferents exercicis al medi aquàtic.

Aquatono: Activitat dirigida amb l’objectiu de millorar la tonificació de tot el cos mitjançant diferents exercicis al medi aquàtic.

 

Podeu consultar els diferents grups i horaris dels Cursets de natació al pdf que teniu a continuació.

 

logoPdfHoraris de Cursets de Natació

 

 

 

logoPdfNormativa d’accés i funcionament Cursets de Natació durant la pandèmia Covid-19 AQUÍ

logoPdfProtocol pels pares/mares en cas de positiu per Covid-19 durant la realització dels cursets de natació: AQUÍ

 

Per a més informació, consulteu a la Recepció del Centre.

Guardar