L’oferta d’activitats dirigides al nostre centre és molt variada i comprèn activitats tant a terra com a l’aigua.

N’hi ha per a tots els gustos, des de més intenses a més suaus, d’exercicis més cardiovasculars, d’exercicis de tonificació, per adults, gent gran i per joves.
Comptem amb diferents activitats dirigides aquàtiques, ideals per a millorar també en aquest medi i poder gaudir de tots els beneficis que aporta practicar esport dins de l’aigua.

A continuació, farem una breu explicació sobre de què tracta cadascuna:

NOU! Fit Pilates

Els cinc pilars del Pilates (treball de centre, força, equilibri, correcció postural i respiració) s’uneixen a la disciplina del fitness per crear una sessió intensa on reforçar el nostre cos i preparar-lo per al nostre dia a dia.

Tonificació

Sessió dedicada a millorar el to muscular del cos mitjançant exercicis fàcils i segurs utilitzant material molt divers.

Zumba

Entrenament complet que combina tots els elements del condicionament físic; treball cardiovascular i muscular, equilibri i flexibilitat, a partir de la realització de coreografies amb música de ritmes llatins.

ABD 25′

Sessions de treball de la musculatura de la faixa abdominal. Augmenta la tonicitat dels teus abdominals i prevé els dolors d’esquena amb aquesta sessió de 25 minuts.

TRX

Entrenament funcional en suspensió que utilitza el teu propi pes com a resistència. millora la teva condició física d’una forma ràpida i segura.

GAC

Activitat de treball localitzat. Està destinada a tonificar i definir els glutis, els abdominals i les cames.

HIIT

Model d’entrenament on es treballa alternant intervals de moderada intensitat amb intervals d’alta intensitat. Es realitzen exercicis cardiovasculars i de força, amb materials i amb el propi pes corporal.

BodyPump

Sessió coreografiada on es treballen diferents grups musculars amb l’ajuda de barres i discos que s’adequa al nivell de cada persona.

Aerodance

Activitat coreografiada que combina diferents estils. millora la teva coordinació, memòria i autoconfiança al ritme de la música.

Condicionament Funcional

Activitat destinada a la millora general de la condició física mitjançant la varietat de material i d’exercicis funcionals.

Spinning

Activitat que es realitza en una bicicleta estàtica, dirigida per un instructor que marca la cadència i la intensitat del pedaleig al ritme de la música.

Pilates

Sistema d’entrenament basat en la concentració, la fluïdesa del moviment, la precisió i la respiració. Activitat que permet una millora postural i del to muscular.

Stretching

Sessió d’estiraments, suaus i progressius, que milloren la flexibilitat i l’elasticitat. Ajuda a prevenir lesions i molèsties musculars.

Tot esquena

Sessió en grup que combina el treball de tonificació, el reforç de l’esquena i tota la musculatura implicada, amb exercicis d’elasticitat i flexibilitat. Indicat principalment per prevenir o alleugerar els problemes d’esquena.

Ioga

Sessió físic-mental que millora la flexibilitat, la respiració, capacitat d’equilibri físic, emocional i mental, mitjançant postures i tècniques de relaxació.

Tai-Txi

Activitat que combina moviments pausats, suaus i coordinats, amb tècniques de respiració i autocontrol. millora el sistema nerviós, i l’estat físic i mental.

Txi-Kung

Anomenat el ioga xinès, engloba exercicis corporals, estiraments, respiració i concentració mental. És un mètode de curació integral cos-ment.

AquaGim

Classe d’exercicis que es realitzen a la piscina petita al ritme de la música.

AquaExtrem

Entrenament que es desenvolupa a la piscina petita al ritme
de la música treballant moviments i exercicis intensos per desenvolupar
la força musular, la velocitat i la resistència.

AquaPilates

Activitat cardiovascular amb senzilles coreografies que combina moviments d’aeròbic, ritmes llatins i internacionals amb la resistència que ofereix l’aigua.

AquaFitness

Activitat de 45′ de durada en la que es combinen exercicis dins i fóra del medi aquàtic. Entrenament d’intensitat mitja-alta amb moviments funcionals, treballant la flexibilitat, tonificació i força.

AquaHiit

Model d’entrenament dins de l’aigua on es realitzen exercicis combinant intervals d’intensitat moderada i alta. Molt recomanat per objectius de pèrdua de pes. El treball dins de l’aigua permet reduir l’impacte a les articulacions. Es realitzen exercicis cardiovasculars i de força, amb materials i amb el propi pes corporal.

Aquateràpia

Activitat dins de l’aigua de baixa intensitat, dirigida a aquelles persones que pateixen problemes articulars i/o musculars. ens ajuda a enfortir, reforçar, flexibilitzar i agilitzar l’esquena i les diferents parts del cos.

Aquamater

Sessions adreçades a dones embarassades. Es treballa la musculatura pèlvica, reforçant l’esquena i activant el sistema circulatori. Està recomanada des del primer mes de l’embaràs, ja que beneficia també al nadó.

Forma Total +60

Activitat destinada a millorar la salut i la condició física obtenint així una alta qualitat de vida.

Aquagim +60

Classe d’exercicis que es realitzen a la piscina petita al ritme de la música.

NOU! Dance Tono

Activitat que combina la fusió de ball coreografiat al so de ritmes com salsa, electro latino, samba, etc. I exercissis específics per enfortir la musculatura del cos.

NOU! Fit Ioga

Activitat física intensa que combina seqüències i postures de ioga amb moviments de fitness, amb l’objectiu d’equilibrar cos i ment.

Horaris de les activitats per consultar aquí.

Per qualsevol consulta truca’ns al 934 626 670 o envia’ns un e-mail a informacio@cembesos.com