Tancament de la instal·lació

Actualitzat: 2 de novembre 12:45h

Degut a les mesures de prevenció establertes per la Generalitat de Catalunya que ha ordenat el tancament de tots els centre esportius, la instal·lació romandrà tancada 15 dies a partir de demà 30 d’octubre.

Durant els dies en què el CEM Can Felipa romangui tancat seguirem atents a l’evolució dels esdeveniments, a les directrius de l’administració i organismes competents, i anirem informant de les novetats que hi pugui haver a través del web (http://www.canfelipa.com) i de les xarxes socials (@cemcanfelipa).

Si teniu qualsevol dubte estarem atenent totes les vostres qüestions que ens pugueu fer arribar des del departament d’Atenció al client a través del mail canfelipa@canfelipa.com  i del telèfon 933 086 095 (de dilluns a divendres de 10h a 12h i de 17h a 19h).

Pel que fa als rebuts de la quota del mes de novembre ja s’havien passat i no els vam poder aturar. No us preocupeu, s’actuarà de la mateixa manera que anteriorment i es prendran les mesures compensatòries segons les opcions de compensació que podreu escollir.

Agraïm la comprensió i l’exemplar comportament dels nostres treballadors/res i abonats/des davant l’excepcional situació sanitària i social en què ens trobem.

 

Moltes gràcies.

Equip CEM Can Felipa
Barcelona, 29 d’octubre de 2020.