Entrenador Personal

entrenador personal can felipaL’Entrenador Personal és un professional amb formació específica per a preparar plans d’entrenament adaptats als objectius, característiques i necessitats de cada persona.

Amb un Entrenador Personal obtindràs:
Coneixement: la millor manera de treure partit a l’esforç que suposa un entrenament.
Varietat: diversitat en els mètodes d’entrenament per aconseguir els resultats desitjats.
Motivació: augmenta el teu rendiment i les ganes d’entrenar.
Seguretat: disminueix el risc de lesions amb un control continu de la teva postura i execució de l’ exercici.
Compromís: disciplina i constància assegurada.
Resultats: assolint els reptes esportius en el mínim temps possible.

Tipus de sessions d’entrenador personal (NOVES MODALITATS)

Entrenador personal ESTÀNDARD
Aconsegueix els teus objectius amb els nostres entrenadors personals. Els millors professionals per ajudar-te d’una manera segura, variada i motivant per tal d’aconseguir les teves metes: pèrdua de pes, augment de la massa muscular, modelatge corporal, flexibilitat, entre d’altres.

Entrenador personal AQUÀTIC
Aprofita al màxim els avantatges del mitjà aquàtic, millora la teva tècnica i el teu rendiment cardiovascular i muscular, estilitza la figura o aprèn a nedar amb els consells i supervisió total dels nostres entrenadors..

Entrenament personal TERAPÈUTIC
Després d’una lesió o amb qualsevol problema muscular o articular, és important assegurar-se que la recuperació o l’entrenament que es fa és correcte i segur. Per tot això, el teu Entrenador Personal Terapèutic et confeccionarà l’entrenament més adient als teus problemes físics i t’ensenyarà la millor manera de fer-ho.

Per a més informació sobre les modalitat d’entrenament personal, les seves tarifes i els seus abonaments, consulteu a la Recepció del Centre.