Estem al cor del Poblenou

El Centre Esportiu Municipal Can Felipa està ubicat al cor del barri Poblenou, al districte de Sant Martí. Juntament amb el Centre Cívic ocupa una construcció recuperada d’una antiga fàbrica de seda de finals del segle XIX.

Aquest edifici fou cedit al barri per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de dur a terme la pràctica esportiva i com a punt de trobada del veïnat, tot exercint diverses activitats de diferent àmbit. És així com CEM Can Felipa porta més de 15 anys al servei de l’esport i del ciutadà.

Les seves instal·lacions disposen de més de 3000 metres quadrats destinats a l’esport. En el seu programa d’actuació es troba qualsevol resposta a les necessitats de totes les persones, des dels nadons fins a la gent gran. Una gran inversió econòmica ha reformat tots els espais garantint el millor servei. El seu col·lectiu humà, fa possible que s’estableixi una relació molt càlida i propera amb l’usuari. És per tot això que aquest poliesportiu té un protagonisme especial a Poblenou.