Com fer les reserves a les activitats dirigides?

Fes la teva reserva a les activitats dirigides! Tens 4 maneres de fer-ho:

 

 

 

 

 

 

• App Trainingym
Per accedir a ella és necessari disposar de l’usuari i contrasenya que se us va fer arribar en el seu moment. En cas d’oblit, només has de clicar a recuperar contrasenya. Si no disposes d’aquestes dades, contacta’ns per correu electrònic a altatg@canfelipa.com i us ho farem arribar. Video explicatiu reserves App.

 

• Web
Fes la teva reserva accedint al panell privat de Trainingym a través de la nostra pàgina web.

 

 

• Telèfon
Truca’ns i farem la reserva per tu.

 

 

• Presencial
En cas que no puguis realitzar la reserva de cap altra forma, vine presencialment i podràs realitzar la teva reserva en funció de les places lliures que quedin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NORMATIVA RESERVES

  • Per tal de donar un millor servei i assegurar-se el lloc, recomanem que els abonats reservin la seva activitat dirigida a través dels diferents mitjans que el centre ha habilitat a tal efecte. Les  reserves s’hauran  de  fer  mitjançant  l’App Trainingym,  la nostra web, telefònicament o presencialment. L’accés al centre sense reserva prèvia estarà limitat a les places que en aquell moment quedin disponibles.
  • L’accés a la sala de fitness o la piscina serà lliure, sense necessitat de reserva, però respectant la limitació d’aforament màxim indicat en cada moment.
  • Les reserves es podran realitzar amb una antelació de 48h abans de l’inici de l’activitat i fins 15 min. abans del seu començament.
  • Només es podrà fer una reserva per dia.
  • No es permetrà l’accés a l’activitat 5 min. després del seu començament.
  • Si una vegada realitzada la reserva finalment no es pot assistir, és obligatori procedir a la seva anul·lació per tal que altre abonat/da pugui aprofitar-la. Es podrà anul·lar una reserva fins 15 min. abans del seu començament horari.
  • La no assistència a una activitat (havent realitzat una reserva) sense causa justificada, la primera vegada no comportarà cap falta però a partir de la segona incidència suposarà una penalització d’un dia sense poder realitzar cap altre reserva.

Categorías

Últims posts